fbpx

Onze medewerkers

Binnen Groene Hart Service krijg je waardering voor je werk. Wij zien doorgroeimogelijkheden en bieden cursussen & opleidingen om jou die kans te geven. Groene Hart Service is betrokken bij haar personeel, is een betrouwbare werkgever en stimuleert je om verder te komen. Als je dit van ons niet wilt aannemen, dan laten wij graag onze medewerkers het woord doen. Bekijk de video’s, waarin onze medewerkers hun verhaal doen!

 

Medewerkers aan het woord

 

John de Rijk

“Een top bedrijf, 100%. Ik werk nu bijna zes jaar bij jullie en het bevalt me heel goed! Ik heb altijd gezegd, tot aan mijn pensioen blijf ik bij Groene hart service Nieuwegein daarna zien we wel verder.”

Thijs van de Ree

“Ik ben uitgezonden naar een mooie firma met een fijne sfeer, die voor een prettige werkervaring heeft gezorgd. Een hoop geleerd en ook veel kansen gekregen om nieuwe handigheidjes te leren. Dank jullie wel voor de plaatsing hierbij en zeker een aanrader voor anderen. Buiten dat ben ik ook erg positief over Groene Hart Service. De persoonsgerichte insteek heeft op mij een goede indruk gemaakt. Vanaf het eerste contact had ik het idee dat jullie erg begaan waren met mij en vervolgens, dankzij de opvolging, bleef dat idee ook zo. Op het werk ook van verschillende collega’s gehoord dat zij al eerder positieve ervaringen hebben gehad met GHS.”

Jeroen van den Hengel

“Ik vind het een goede werkgever, heb het erg naar m’n zin!”

 

 

 

Jeffrey is chauffeur bij Renewi

 

Artur & Dorota zijn sorteerders bij Renewi