Vitaliteitsweek 2024 bij Groene Hart Service!

Bij Groene Hart Service staat het welzijn en de vitaliteit van onze medewerkers centraal. Daarom zetten we ons in om een gezonde werkomgeving te creëren die bijdraagt aan het welzijn van ons team. In het kader van de vitaliteitsweek van 2024 willen we graag delen hoe wij de vitaliteit van onze werknemers dagelijks bevorderen.

Elke week een volle fruitmand
We geloven dat goede voeding een belangrijke rol speelt in de gezondheid van onze medewerkers. Daarom zorgen we elke week voor een verse volle fruitmand op elk kantoor. Dit stimuleert niet alleen een gezonde snackkeuze, maar zorgt ook voor een boost van energie gedurende de werkdag.

Fit en actief op de werkvloer
Wist je dat we op ons hoofdkantoor in Reeuwijk zelfs een eigen sportschool hebben? Hierdoor kunnen onze medewerkers voor, na of zelfs tijdens hun werk aan hun fitnessdoelen werken zonder tijd te verliezen aan reizen naar een sportschool. Daarnaast gaat het er vaak fanatiek aan toe tijdens de pauzes of vrijmibo's, wanneer collega’s elkaar uitdagen voor een spannend potje tafeltennis.

Deze activiteiten zijn niet alleen een leuke manier om in beweging te blijven, maar versterken ook de teamspirit en de band tussen collega's

Een ergonomische werkplek
Om een ergonomische werkplek te creëren, beschikken al onze kantoren over zit-sta bureaus, bureaufietsen en zitballen. Deze veelzijdige werkplekken stimuleren beweging gedurende de werkdag, wat niet alleen de concentratie bevordert, maar ook helpt bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Daarnaast bieden de zitballen de mogelijkheid om actief te zitten, wat voor een betere werkhouding zorgt.

Voor Groene Hart Service is een gezonde werkplek een doorlopend doel dat veel verder reikt dan alleen de vitaliteitsweek. Wij geloven dat medewerkers die zich gezond voelen, ook gelukkiger en productiever zijn. Daarom zijn we trots op de initiatieven die we het hele jaar door nemen om de vitaliteit van onze medewerkers te bevorderen. Vitaliteit en welzijn staan bij ons altijd centraal, en we zetten ons actief in om een gezonde en energieke werkomgeving te creëren.

Vind jij een gezonde werkomgeving ook belangrijk en wil jij werken bij een bedrijf dat jouw vitaliteit en werkplezier voorop stelt? Bekijk dan onze vacatures en word onderdeel van ons enthousiaste team! Samen zorgen we voor een gezonde, productieve werkplek.

Publicatie datum: 27 september 2024