Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024: Groene Hart Service toont kracht van flexibel personeel

Op 30 september en 1 oktober was Groene Hart Service aanwezig met een eigen stand op de grootste foodbeurs van Nederland, de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 in Houten. Bij onze stand konden bezoekers op een leuke en interactieve manier kennismaken met Groene Hart Service door een kans te wagen in onze grijpmachine. Er zijn mooie prijzen gewonnen en vooral waardevolle connecties gelegd.

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 werden, naast de vele lekkernijen, diverse prijzen uitgereikt. Jaarlijks worden hier de winnaars van de Slavakto vakwedstrijden bekendgemaakt, waarbij het vakmanschap van slagers en versspecialisten op nationaal niveau wordt erkend.

Dit jaar won Keurslager Catering Erik Pinckaers de titel van Algemeen Kampioen, terwijl Tygo Schurink werd uitgeroepen tot Algemeen Junioren Kampioen. De prijs voor Beste Noviteit in foodspecialiteiten ging naar Brandt & Levie voor hun Tomatensoep met ballen en porcini.

Het was fantastisch om zoveel enthousiaste bezoekers te mogen ontvangen en te vertellen over hoe wij bedrijven in de foodbranche kunnen ondersteunen door gekwalificeerde productie- en logistiek medewerkers te bieden. Wij kijken alweer uit naar de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025!

Bent u op zoek naar flexibel personeel of wilt u meer weten over de diensten die Groene Hart Service te bieden heeft. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen in uw personeelsbehoeften! Publicatie datum: 14 oktober 2024