Marco wint hoofdprijs EK-poule bij Groene Hart Service!

Voetbal en Verbinding bij GHS: Bij Groene Hart Service draait alles om het versterken van persoonlijke connecties. Om de teamspirit te verhogen, organiseerden we tijdens het EK 2024 een spannende voetbalpoule voor zowel interne medewerkers als uitzendkrachten. Met meer dan 150 deelnemers, mooie prijzen en veel competitie, zorgde dit initiatief voor weken vol voetbalplezier en gezonde rivaliteit. Uiteindelijk ging Marco, één van onze trouwe medewerkers, met de hoofdprijs aan de haal!


In totaal hebben meer dan 150 mensen fanatiek deelgenomen aan de EK-poule. Dit zorgde voor wekenlange spanning met veel verschuivingen in de top tien van de poule. Zelfs tijdens de finale van het EK bleef het spannend welke deelnemer er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor zou gaan. Na het laatste fluitsignaal was het zover: de hoofdprijs ging naar één van onze interne medewerkers, Marco!

De prijswinnaar werkt al ruim negen jaar voor GHS en begon als stagiair op ons toenmalige hoofdkantoor in Gouderak. Nadat hij bij meerdere bedrijven had gesolliciteerd, was GHS de allereerste die hem terugbelde. Na een goed gesprek wist hij het meteen: hier wilde hij stage lopen. Oorspronkelijk solliciteerde hij alleen voor een zomerstage op de afdeling urenadministratie. Toen zijn werk goed beviel en beide partijen tevreden waren, kreeg hij na afloop een vaste baan aangeboden. Ondertussen is hij doorgegroeid naar financial compliance waar hij ervoor zorgt dat GHS voldoet aan alle wet- en regelgevingen op het gebied van financiën.

Volgens hem is ‘het sociale karakter van de onderneming’ één van de mooiste eigenschappen van GHS. “Bij GHS geven ze om de mensen en zijn ze ook echt goed voor de mensen.” De informele werksfeer en de ruimte die je bij GHS krijgt om jezelf te ontwikkelen, zijn belangrijke waarden voor hem. Hij zou het aan iedereen aanraden om het GHS-team te versterken. Wel heeft hij één tip: “Wees gewoon jezelf en durf jezelf te zijn.”

Publicatie datum: 19 juli 2024