Groene Hart Service heeft hart voor mensen dus ook voor hun veiligheid!

Het is voor Groene Hart Service belangrijk dat haar personeel voldoende is uitgerust om op een veilige manier te werken. Om dit te borgen is ons bedrijf VCU gecertificeerd.

Alle processen met betrekking tot veilig werken zijn in dit kwaliteitssysteem geborgd. Jaarlijks wordt dit systeem door een externe partij gecontroleerd. We zijn dan ook trots dat we wederom zonder tekortkomingen door deze VCU audit zijn gekomen

Veiligheid voor iedereen
Wanneer een van onze medewerkers aan de slag gaat bij een VCA gecertificeerd bedrijf, zorgt Groene Hart Service voor gecertificeerd personeel. De opleiding veiligheid 1 helpt onze medewerkers om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Veiligheid vanuit Groene Hart Service
Veiligheid en gezondheid beperken zich echter niet tot de werkplekken van onze opdrachtgevers. We vinden het ook belangrijk dat onze eigen interne medewerkers goed op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsnormen. Daarom hebben onze intercedenten en recruiters de VIL VCU opleiding gevolgd, waarmee ze de kennis in huis hebben die nodig is om de veiligheid binnen het uitzendproces te waarborgen.

Onze inzet voor een veilige toekomst
Door continu te investeren in de veiligheid van onze medewerkers, zowel extern als intern, werken we actief aan het creëren van een veilige werkomgeving voor iedereen. Of het nu gaat om de ondersteuning van onze medewerkers op locatie of het bieden van de juiste opleidingen en cursussen, wij blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig en gezond werken.

Met het resultaat van deze geslaagde VCU audit geven we nogmaals het signaal af: bij Groene Hart Service staat veiligheid voorop, vandaag en in de toekomst! Publicatie datum: 17 oktober 2024