Werken in het groen

Van maart t/m oktober storten we ons op het groenseizoen: een lang seizoen vol met buitenwerk! Het groeiende gras moet weer gemaaid worden, onkruid schiet uit de grond, grootschalige groenprojecten gaan weer van start en het nodige onderhoud wordt gepleegd aan tuinen, plantsoenen en bermen.

Wij zoeken aanpakkers, die niet bang zijn voor vieze handen, houden van werken in de buitenlucht en de lente/zomer periode (gedeeltelijk) beschikbaar zijn!

Vacatures groen zijn bijvoorbeeld groenmedewerk(st)er, maaimachinist, kraanmachinist, schoffelaar, hovenier, boomverzorger en meer.

 

Wil jij werken in het groen?

Meld je dan nu vast aan bij je dichtstbijzijnde vestiging van Groene Hart Service. Of vul onderstaand formulier in. Dan plannen wij jou, in gezamenlijk overleg, alvast in voor het groenseizoen dat start in maart. Dan ben jij zeker van een leuke werkplek, de hele lente en zomer lang!


 

Vacatures groen onderhoud

Toon meer vacatures

 

Geïnteresseerd in een lang seizoen aan de slag in het groen?

Wil je vanaf maart t/m oktober aan de slag in het groen? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Bel of mail naar de vestiging bij jou in de buurt of vul onderstaand sollicitatie formulier in.

 

  • Je mag je CV ook mailen naar het emailadres dat onderaan de vacature vermeld staat.
    Sleep bestanden hierheen of